Αρχική σελίδα
  Contact us | Advertise your business | About..  
 
Κατασκηνώσεις.  

Κατασκήνωση στη Βουρνιώτισσα 2007

Στο θαυμάσιο φυσικό περιβάλλον της περιοχής των Βουρνών και υπό την σκεπή της Παναγίας της Βουρνιώτισσας πραγματοποιήθηκε και φέτος η κατασκήνωση του Κατηχητικού Σχολείου Τήνου της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου - Τήνου. Η κατασκήνωση είχε διάρκεια 12 ημέρες (22 Ιουνίου - 3 Ιουλίου 2007) και σ'αυτήν έλαβαν μέρος 28 κορίτσια και 30 αγόρια σε δύο χρονικές περιόδους.
Στη διάρκειά της τα παιδιά ήλθαν σ' επαφή με τις διάφορες φυσικές ομορφιές του βουνού και της θάλασσας, χάρηκαν με τα διάφορα ομαδικά παιχνίδια και συμμετείχαν σε αθλητικά τουρνουά μπάσκετ, ποδοσφαίρου, πινγκ-πονγκ κλπ. Παράλληλα γνώρισαν την γύρω περιοχή, όπως το εκκλησάκι του προφήτη Ηλία στον απέναντι λόφο και το προσκύνημα της Παναγίας «κακιά σκάλα» στον Φαλατάδο. Αξιοσημείωτη ήταν η ορειβασία στον Τσικνιά, όπου τα παιδιά αναρριχήθηκαν στην κορυφή του βουνού στο εκκλησάκι του προφήτη Ηλία. Από 'κει θαύμασαν την εξαίσια θέα της Τήνου και των γύρω νησιών.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν την Παναγία Φανερωμένη απ' την ανατολική πλευρά του βουνού, όπου πάλι η θέα προς το Αιγαίο πέλαγος ήταν κάτι το μοναδικό.
Τα παιδιά συμμετείχαν πρόθυμα στα διάφορα διακονήματα της κατασκήνωσης, προσφέροντας εθελοντικά και με κέφι τις υπηρεσίες τους. Το όλο πρόγραμμα ξεκινούσε και τελείωνε με προσευχή στον Ιησού Χριστό για το δώρο της ζωής που χαρίζει σε όλους τους ανθρώπους.
Είθε και του χρόνου να ξαναγίνει η κατασκήνωση στην Βουρνιώτισσα με την ίδια ζωντάνια και χαρά.

Print this pageE-mail this page

   
© 2000 Pigeon.Gr - Webmaster
Permanent url: www.pigeon.gr